Voorbereiden

Verhuizen is een omvangrijke, ingewikkelde en fysiek zware operatie, met aan het eind meestal een geweldige beloning: een gezellig nieuw (t)huis. Maar voordat je daar rustig in een luie stoel kunt plaatsnemen moet er echter heel wat werk verzet worden.

Lees meer

Praktische verhuistips

Al vanaf het moment dat je weet wanneer je gaat verhuizen kun je voorbereidingen treffen. Maar ook na de verhuizing zijn er tal van zaken die je moet regelen.

Lees meer

Inpakken

Voordat je begint met inpakken, denk dan eerst na over de juiste aanpak. En zorg ervoor dat je de juiste materialen hebt; pakpapier voor het servies, boekendozen voor de boeken en noppenfolie voor de breekbare spullen.

Lees meer

Verhuisstress

Ondanks een goede voorbereiding kan verhuizen veel stress veroorzaken, vooral als je naar een vreemde omgeving verhuist.

Lees meer

Verhuizen met kinderen

Een verhuizing is iets waar ouders vaak erg naar uitkijken. Maar verhuizen is iets waar kinderen vaak erg tegen opzien en wat ze alleen maar heel vervelend vinden.

Lees meer

Verhuizen met huisdieren

Niet alleen mensen maar ook huisdieren kunnen behoorlijk ontregeld van raken van verhuizen. Hoe begeleid je je hond of kat op een ontspannen manier van het oude naar het nieuwe huis. En hoe verhuis je je vissen of aquarium op de veiligste manier?

Lees meer

Supervoordelig Internet, TV & Bellen in je nieuwe huis? En extra combivoordeel voor (nieuwe) energie klanten!

De impact van laminaat op jouw nieuwe woning

Laminaat heeft een aanzienlijke impact op de uitstraling, het comfort en de waarde van je nieuwe woning. Door te letten op déze zaken, kun je een weloverwogen keuze maken die bijdraagt aan een thuis waar je nog jarenlang van zult genieten.

Lees meer

Alle verschillende keukenkasten op een rijtje

Wat voor keukenkasten kies je voor je nieuwe keuken Er zijn best veel verschillende keukenkasten waar je uit kunt kiezen. Om je alvast van wat keuken inspiratie te voorzien, hebben we alle soorten op een rijtje gezet.

Lees meer

Lees hier over de kracht van kwalitatieve buitendeuren

Als je op het punt staat te verhuizen of je woning te renoveren, neem dan de tijd om je te verdiepen in de mogelijkheden die er zijn op het gebied van buitendeuren. Met de juiste buitendeur ga je van nul naar held in woningbeveiliging en creëer je een plek waar je je echt thuis voelt.

Lees meer

Tuinieren voor beginners

Super handige tips voor het creëren van een ontspannende buitenruimte.
En met déze onderdelen maak je je buitenruimte nog aantrekkelijker!

Lees meer