Voorbereiden

Verhuizen is een omvangrijke, ingewikkelde en fysiek zware operatie, met aan het eind meestal een geweldige beloning: een gezellig nieuw (t)huis. Maar voordat je daar rustig in een luie stoel kunt plaatsnemen moet er echter heel wat werk verzet worden.

Lees meer

Praktische verhuistips

Al vanaf het moment dat je weet wanneer je gaat verhuizen kun je voorbereidingen treffen. Maar ook na de verhuizing zijn er tal van zaken die je moet regelen.

Lees meer

Inpakken

Voordat je begint met inpakken, denk dan eerst na over de juiste aanpak. En zorg ervoor dat je de juiste materialen hebt; pakpapier voor het servies, boekendozen voor de boeken en noppenfolie voor de breekbare spullen.

Lees meer

Verhuisstress

Ondanks een goede voorbereiding kan verhuizen veel stress veroorzaken, vooral als je naar een vreemde omgeving verhuist.

Lees meer

Verhuizen met kinderen

Een verhuizing is iets waar ouders vaak erg naar uitkijken. Maar verhuizen is iets waar kinderen vaak erg tegen opzien en wat ze alleen maar heel vervelend vinden.

Lees meer

Verhuizen met huisdieren

Niet alleen mensen maar ook huisdieren kunnen behoorlijk ontregeld van raken van verhuizen. Hoe begeleid je je hond of kat op een ontspannen manier van het oude naar het nieuwe huis. En hoe verhuis je je vissen of aquarium op de veiligste manier?

Lees meer

Supervoordelig Internet, TV & Bellen in je nieuwe huis? En extra combivoordeel voor (nieuwe) energie klanten!

Verhuizen met óf zonder traplift

Gaat u binnenkort verhuizen? Het kan zijn dat uw traplift dan niet meer nodig is, omdat u bijvoorbeeld gelijkvloers gaat wonen of omdat er in het appartementencomplex een lift aanwezig is. Maar als uw nieuwe huis ook een trap heeft, dan is het begrijpelijk dat u uw eigen traplift het liefst gewoon meeneemt.

Lees meer

Verticale lamellen: Een keer wat anders!

Verticale lamellen zijn geschikt voor elke ruimte in huis! Ze hebben een sfeervol en strak uiterlijk en zijn erg praktisch. Kies eens iets anders dan gordijnen of jaloezieën en ga voor unieke verticale lamellen. Lees in deze blog waarom!

Lees meer

Stressloos verhuizen: hoe pak je dat aan?

Ga je binnenkort verhuizen en voel je de stress al opkomen? Met een goede voorbereiding verloopt alles écht een stuk soepeler.

Hieronder lees je een aantal concrete tips waar je misschien vandaag al mee aan de slag kunt. Succes!

Lees meer

Wat je kan doen als je het niet eens bent met de WOZ-waarde

Het is belangrijk om de WOZ-waarde te checken. Hoewel het niet verplicht is om het te checken is het wel verstandig om het toch te doen. Het kan namelijk voorkomen dat je een boete krijgt op het moment dat je niet hebt doorgegeven dat de WOZ-waarde niet klopt. Wat de nadelen van een verkeerde WOZ-waarde zijn en wat je er aan kunt doen als je het niet eens bent met de WOZ-waarde, lees je hier!

Lees meer

3 manieren om verhuizen makkelijker te maken

Sta jij op het punt om te verhuizen? Dan is het zeker aan te raden om dit artikel aandacht te lezen. We zullen hieronder kort stilstaan bij een drietal manieren die ervoor zorgen dat verhuizen een stuk makkelijker wordt gemaakt. Dat is natuurlijk erg fijn, want hierdoor kom je niet voor verrassingen te staan.

Lees meer

Een koopcontract tekenen: neem deze voorwaarden mee in je contract

Sta jij op het punt om een koopcontract te tekenen? Dan is het zeker aan te raden om te kijken naar de mogelijkheden voor het goed regelen van een koopcontract voordat je besluit deze te tekenen.

Hierdoor weet je zeker dat je er alles aan doet om ervoor te zorgen dat je niet in de problemen komt.

Lees meer

Verhuistip: wat te doen met je jaloezieën op maat?

Je hebt prachtige jaloezieën op maat. Maar dan ga je verhuizen. Wat ga je dan doen met die jaloezieën? Natuurlijk gooi je ze niet weg. Maar wat kun je er dan wel mee? Dit is wat je allemaal kunt doen met je jaloezieën op maat als je gaat verhuizen.

Lees meer

Tips als je je meubels gaat verhuizen

Verhuis je binnenkort naar een nieuwe woning? Niet alleen wil je de inboedel van je woning veilig over brengen. Ook is het belangrijk om het nodige papierwerk in orde te maken!
In dit artikel geven we verschillende tips, die je helpen bij het verhuizen van je meubels. Door de verhuizing van meubels goed voor te bereiden, neemt de kans op schade aan deze meubels sterk af.

Lees meer

Nieuwe woning: waar moet ik op letten bij het aanschaffen van nieuwe meubels?

Een nieuw huis vraagt om nieuwe meubels. Het is echter wel praktisch om eerst even rustig na te denken voordat je naar de winkel stormt. Zo moet je van tevoren al weten welke stijl je wilt hanteren en hoeveel ruimte je beschikbaar hebt.
Door deze 5 aandachtspunten van tevoren al te overdenken, zal je inrichting beter slagen en gaan je meubels waarschijnlijk ook langer mee.

Lees meer

Een sfeervolle woonkamer creëren

Als er één ruimte in huis is waar je veel tijd doorbrengt, dan is het de woonkamer wel. Logisch dat je vooral deze ruimte lekker gezellig, warm en sfeervol aan wilt kleden. Maar hoe begin je eraan en hoe zorg je ervoor dat het een mooi geheel blijft zonder dat het rommelig wordt? We geven je een aantal handige tips om je woonkamer in no-time sfeervol te maken, zonder dat het een rommeltje wordt!

Lees meer

Inbraakbeveiliging en Brandbeveiliging in 5 stappen

Bij inbraakbeveiliging en brandbeveiliging moet je niet alleen letten op gevaar van buiten, maar ook binnen de woning. Sloten moeten veilig afgesloten worden maar ook eenvoudig te openen zijn. Gelukkig zijn er steeds meer veilige producten op de markt, van een slot die inbrekers lang genoeg tegenhoudt dat ze het opgeven, tot aan huisautomatisering waarbij slimme lampen rood kleuren door het hele huis. Vergeet niet om bij stap 1 te beginnen, start met een doordacht plan!

Lees meer