Voorbereiden

Verhuizen is een omvangrijke, ingewikkelde en fysiek zware operatie, met aan het eind meestal een geweldige beloning: een gezellig nieuw (t)huis. Maar voordat je daar rustig in een luie stoel kunt plaatsnemen moet er echter heel wat werk verzet worden.

Lees meer

Praktische verhuistips

Al vanaf het moment dat je weet wanneer je gaat verhuizen kun je voorbereidingen treffen. Maar ook na de verhuizing zijn er tal van zaken die je moet regelen.

Lees meer

Inpakken

Voordat je begint met inpakken, denk dan eerst na over de juiste aanpak. En zorg ervoor dat je de juiste materialen hebt; pakpapier voor het servies, boekendozen voor de boeken en noppenfolie voor de breekbare spullen.

Lees meer

Verhuisstress

Ondanks een goede voorbereiding kan verhuizen veel stress veroorzaken, vooral als je naar een vreemde omgeving verhuist.

Lees meer

Verhuizen met kinderen

Een verhuizing is iets waar ouders vaak erg naar uitkijken. Maar verhuizen is iets waar kinderen vaak erg tegen opzien en wat ze alleen maar heel vervelend vinden.

Lees meer

Verhuizen met huisdieren

Niet alleen mensen maar ook huisdieren kunnen behoorlijk ontregeld van raken van verhuizen. Hoe begeleid je je hond of kat op een ontspannen manier van het oude naar het nieuwe huis. En hoe verhuis je je vissen of aquarium op de veiligste manier?

Lees meer

Supervoordelig Internet, TV & Bellen in je nieuwe huis? En extra combivoordeel voor (nieuwe) energie klanten!

Online glas voor je ramen bestellen

Wat zijn de redenen om glas te vervangen?
Uiteraard een gebroken glas, maar het kan ook interessant zijn om je huidige glas om een andere reden te vervangen. Lees hier enkele belangrijke redenen.

En wist je dat je tegenwoordig ook heel makkelijk online glas kunt bestellen?

Lees meer

Vergroot je kans op een nieuwe woning met een ervaren makelaar

Van een aankoopmakelaar mag je minimaal verwachten dat hij of zij jouw wensen kent en je direct informeert over beschikbaarheid, de bezichtiging regelt, onderhandelingen voor je voert en je begeleidt bij de notaris en andere juridische zaken.

Maar hoe weet je of een goede gevonden hebt?

Lees meer

Hoe vind ik een goede notaris?

Een notaris regelt bij de aankoop van je nieuwe woning onder andere de overdracht en stelt de leverings- en hypotheekakte op.

Maar wat zijn de belangrijkste zaken om op te letten bij het kiezen van een notaris?

Lees meer

Tafels van UrbanSofa.nl

Ben je op zoek naar een nieuwe tafel? Dan is het zeker aan te raden om eens te website van UrbanSofa te bekijken.
De tafels zijn van hoogwaardige kwaliteit en naar naar wens samen te stellen.

Lees meer

Manieren om teak meubelen toe te voegen aan je interieur

Teakhout staat bekend om het duurzame karakter. Dit hardhout is sterk en bestand tegen een stootje. Ideaal voor in je interieur dus.

Maar hoe voeg je teak meubelen nu echt op een mooie manier toe aan je interieur?
Op een manier die ervoor zorgt dat al je meubels voldoende aandacht krijgen maar het toch een mooi geheel vormt? Dat leggen we je uit.

Lees meer

Hulp nodig bij de keuze voor een eettafel?

Geen huis is hetzelfde, dus de keuze voor een eettafel is voor iedereen anders. En de eettafel is natuurlijk wel een belangrijke plek in je huis. Daarom is het wel zo prettig als het past bij de rest van je interieur. Ook niet onbelangrijk is dat het letterlijk past.
Denk je net de perfecte eettafel te hebben gevonden, blijkt-ie veel te groot voor jouw woonkamer.

Wij vertellen je daarom in deze blog waar je op moet letten bij de aankoop van een eettafel.

Lees meer

De beste kleurkeuze voor in de badkamer

Een badkamer is tegenwoordig niet alleen maar een functionele ruimte, het is de plek waar je heerlijk tot rust komt na een lange werkdag.

Dit zijn daarom de beste badkamerkleuren volgens ons op een rijtje.

Lees meer

Hoe je stof kiest voor jouw Duo rolgordijnen

Bij het zoeken naar raambekleding wordt het Duo rolgordijn behoorlijk populair omdat het de hoeveelheid licht kan regelen die je in jouw huis wilt binnenlaten.

Maar welke stof kies je nou en welke voordelen hebben ze?

Lees meer

Hoe zich te ontdoen van ongedierte

Niks is vervelender dan er in je nieuwe huis achterkomen dat je last hebt van ongedierte. Ook kun je woonboten en tuinhutten tegenkomen waar ongedierte in leeft. Deze wezens kunnen veel schade aanrichten aan je bezittingen als ze onbehandeld blijven.

Lees meer

Verhuizen, wat nu?

Als je gaat verhuizen komt er veel op je af. Of je nou zelf verhuist of dat je een verhuisbedrijf in de arm neemt, er zijn heel veel praktische zaken waar je rekening mee moet houden.

Met onze praktische verhuistips, handige adviezen en gratis VerhuisAdviesApp helpen we jou graag op weg.

Lees meer