Voorbereiden

Verhuizen is een omvangrijke, ingewikkelde en fysiek zware operatie, met aan het eind meestal een geweldige beloning: een gezellig nieuw (t)huis. Maar voordat je daar rustig in een luie stoel kunt plaatsnemen moet er echter heel wat werk verzet worden.

Lees meer

Praktische verhuistips

Al vanaf het moment dat je weet wanneer je gaat verhuizen kun je voorbereidingen treffen. Maar ook na de verhuizing zijn er tal van zaken die je moet regelen.

Lees meer

Inpakken

Voordat je begint met inpakken, denk dan eerst na over de juiste aanpak. En zorg ervoor dat je de juiste materialen hebt; pakpapier voor het servies, boekendozen voor de boeken en noppenfolie voor de breekbare spullen.

Lees meer

Verhuisstress

Ondanks een goede voorbereiding kan verhuizen veel stress veroorzaken, vooral als je naar een vreemde omgeving verhuist.

Lees meer

Verhuizen met kinderen

Een verhuizing is iets waar ouders vaak erg naar uitkijken. Maar verhuizen is iets waar kinderen vaak erg tegen opzien en wat ze alleen maar heel vervelend vinden.

Lees meer

Verhuizen met huisdieren

Niet alleen mensen maar ook huisdieren kunnen behoorlijk ontregeld van raken van verhuizen. Hoe begeleid je je hond of kat op een ontspannen manier van het oude naar het nieuwe huis. En hoe verhuis je je vissen of aquarium op de veiligste manier?

Lees meer
Ga nu je energie vergelijken in de energievergelijker van Easyswitch of Overstappen. Zij helpen met het verhuizen van je energiecontract

Zo maak je het terras schoon met een hogedrukreiniger

Met het mooie weer is het hoog tijd om tuin en terras in orde te brengen. Met een hogedrukreiniger gaat dit klusje een stuk makkelijker; maar hoe pak je het eigenlijk aan?

We leggen de stappen die je doorloopt tijdens het reinigen van je terras met een hogedrukreiniger aan je uit in dit artikel

Lees meer

Hoe moet ik een steiger opbouwen?

Voordat u een steiger op gaat bouwen is het verstandig om routinematig een checklist voor uzelf op te stellen. Wat is de staat van de onderdelen, is het steigermateriaal gekeurd en op welke ondergrond komt hij te staan?
Raadpleeg de volgende checklist, want veiligheid gaat boven alles!

Lees meer

5 tips bij het kopen van een nieuwe douchecabine

Als je binnenkort gaat verhuizen, is het goed om alvast eens na te denken over de inrichting van je nieuwe huis, waaronder de badkamer.
Omdat je met veel dingen rekening moet houden als je een nieuwe douchecabine gaat kopen, vind je in dit artikel vijf nuttige tips.

Lees meer

Verhuizen naar een ‘opknapper’: 5 tips

Hoewel een opknapper een geweldige investering is en gegarandeerd een uitdagend project biedt, wordt het verhuizen toch net wat minder makkelijk.
Met deze tips zorg je ervoor dat je verhuizing naar de ‘opknapper’ soepeltjes verloopt.

Lees meer

Tijdelijk verhuizen? Zo doe je dat!

Tijdelijk verhuizen betekent dat je je woning (deels) leeg moet halen, maar nog geen permanente nieuwe woning hebt om alles weer te plaatsen. Je moet dit heel handig aanpakken, want als je dat niet doet geeft het een hoop gedoe.
Lees hier handige tips voor een praktische tijdelijke verhuizing.

Lees meer

Je nieuwbouw woning schilderen: zo doe je dat!

Niet iedere nieuwbouwwoning wordt geheel geschilderd afgeleverd; en daarnaast wil je er natuurlijk ook je persoonlijke input aan geven. Maar hoe pak je zo’n grote schilderklus nu het beste aan?
Met deze handige tips wordt het schilderen ineens een stuk gemakkelijker!

Lees meer

Het rendement van zonnepanelen

Met de almaar stijgende energieprijzen is het aannemelijk dat het rendement van zonnepanelen in de komende jaren alleen maar verder zal toenemen.
Ben jij ook benieuwd naar hoeveel het rendement van een installatie met zonnepanelen nu precies kan bedragen voor jou?

Lees meer

Kunststof kozijnen plaatsen

De eerste vraag die veel mensen zich stellen is wanneer kozijnen vervangen nu precies noodzakelijk is, en wat zijn de mogelijkheden? Kunststof, hout, aluminium… En niet onbelangrijk: wat zijn de kosten? Veel vragen, maar wij hebben de antwoorden!

Lees meer

De juiste voorbereiding voor je verhuizing treffen

Het is ontzettend handig en verstandig om de juiste voorbereidingen voor je verhuizing te treffen. Zo zorg je ervoor dat je fouten voorkomt en de verhuizing zelf soepel en efficiënt verloopt.

Welke voorbereidingen dit zijn, lees je hier!

Lees meer

Plaats een dakkapel voor meer ruimte en licht

Overweeg je om een dakkapel te laten plaatsen, maar wil je eerst een goed beeld krijgen van de verschillende mogelijkheden die er op de markt zijn terug te vinden?
Wij hebben de mogelijkheden en de kosten voor je op een rijtje gezet.

Lees meer