Voorbereiden

Verhuizen is een omvangrijke, ingewikkelde en fysiek zware operatie, met aan het eind meestal een geweldige beloning: een gezellig nieuw (t)huis. Maar voordat je daar rustig in een luie stoel kunt plaatsnemen moet er echter heel wat werk verzet worden.

Lees meer

Praktische verhuistips

Al vanaf het moment dat je weet wanneer je gaat verhuizen kun je voorbereidingen treffen. Maar ook na de verhuizing zijn er tal van zaken die je moet regelen.

Lees meer

Inpakken

Voordat je begint met inpakken, denk dan eerst na over de juiste aanpak. En zorg ervoor dat je de juiste materialen hebt; pakpapier voor het servies, boekendozen voor de boeken en noppenfolie voor de breekbare spullen.

Lees meer

Verhuisstress

Ondanks een goede voorbereiding kan verhuizen veel stress veroorzaken, vooral als je naar een vreemde omgeving verhuist.

Lees meer

Verhuizen met kinderen

Een verhuizing is iets waar ouders vaak erg naar uitkijken. Maar verhuizen is iets waar kinderen vaak erg tegen opzien en wat ze alleen maar heel vervelend vinden.

Lees meer

Verhuizen met huisdieren

Niet alleen mensen maar ook huisdieren kunnen behoorlijk ontregeld van raken van verhuizen. Hoe begeleid je je hond of kat op een ontspannen manier van het oude naar het nieuwe huis. En hoe verhuis je je vissen of aquarium op de veiligste manier?

Lees meer

Supervoordelig Internet, TV & Bellen in je nieuwe huis? En extra combivoordeel voor (nieuwe) energie klanten!

Je inboedel verzekeren tegen schade of diefstal

Als je een huis gekocht hebt, vergeet dan niet om ook een inboedelverzekering af te sluiten, want deze vergoed verlies van of schade aan je mooie nieuwe interieur door brand, diefstal, storm of waterschade. Hieronder lees je meer over deze woonverzekering.

Lees meer

Hier moet je op letten wanneer je gaat verhuizen

Het verhuizen en daarmee verplaatsen van al het interieur is een heuse klus. Het is iets waar je veel tijd in zal moeten investeren.

Door een planning met overzicht van het verhuizen van spullen, onderverdeeld in verschillende onderwerpen, zorg je voor een goed overzicht. Een overzicht waar je later van zal realiseren dat het voor veel tijd- en energiebesparing heeft gezorgd.

Lees meer

Verhuizen met óf zonder traplift

Gaat u binnenkort verhuizen? Het kan zijn dat uw traplift dan niet meer nodig is, omdat u bijvoorbeeld gelijkvloers gaat wonen of omdat er in het appartementencomplex een lift aanwezig is. Maar als uw nieuwe huis ook een trap heeft, dan is het begrijpelijk dat u uw eigen traplift het liefst gewoon meeneemt.

Lees meer

Verticale lamellen: Een keer wat anders!

Verticale lamellen zijn geschikt voor elke ruimte in huis! Ze hebben een sfeervol en strak uiterlijk en zijn erg praktisch. Kies eens iets anders dan gordijnen of jaloezieën en ga voor unieke verticale lamellen. Lees in deze blog waarom!

Lees meer

Stressloos verhuizen: hoe pak je dat aan?

Ga je binnenkort verhuizen en voel je de stress al opkomen? Met een goede voorbereiding verloopt alles écht een stuk soepeler.

Hieronder lees je een aantal concrete tips waar je misschien vandaag al mee aan de slag kunt. Succes!

Lees meer

Wat je kan doen als je het niet eens bent met de WOZ-waarde

Het is belangrijk om de WOZ-waarde te checken. Hoewel het niet verplicht is om het te checken is het wel verstandig om het toch te doen. Het kan namelijk voorkomen dat je een boete krijgt op het moment dat je niet hebt doorgegeven dat de WOZ-waarde niet klopt. Wat de nadelen van een verkeerde WOZ-waarde zijn en wat je er aan kunt doen als je het niet eens bent met de WOZ-waarde, lees je hier!

Lees meer

3 manieren om verhuizen makkelijker te maken

Sta jij op het punt om te verhuizen? Dan is het zeker aan te raden om dit artikel aandacht te lezen. We zullen hieronder kort stilstaan bij een drietal manieren die ervoor zorgen dat verhuizen een stuk makkelijker wordt gemaakt. Dat is natuurlijk erg fijn, want hierdoor kom je niet voor verrassingen te staan.

Lees meer

Een koopcontract tekenen: neem deze voorwaarden mee in je contract

Sta jij op het punt om een koopcontract te tekenen? Dan is het zeker aan te raden om te kijken naar de mogelijkheden voor het goed regelen van een koopcontract voordat je besluit deze te tekenen.

Hierdoor weet je zeker dat je er alles aan doet om ervoor te zorgen dat je niet in de problemen komt.

Lees meer

Verhuistip: wat te doen met je jaloezieën op maat?

Je hebt prachtige jaloezieën op maat. Maar dan ga je verhuizen. Wat ga je dan doen met die jaloezieën? Natuurlijk gooi je ze niet weg. Maar wat kun je er dan wel mee? Dit is wat je allemaal kunt doen met je jaloezieën op maat als je gaat verhuizen.

Lees meer

Tips als je je meubels gaat verhuizen

Verhuis je binnenkort naar een nieuwe woning? Niet alleen wil je de inboedel van je woning veilig over brengen. Ook is het belangrijk om het nodige papierwerk in orde te maken!
In dit artikel geven we verschillende tips, die je helpen bij het verhuizen van je meubels. Door de verhuizing van meubels goed voor te bereiden, neemt de kans op schade aan deze meubels sterk af.

Lees meer