Voorbereiden

Verhuizen is een omvangrijke, ingewikkelde en fysiek zware operatie, met aan het eind meestal een geweldige beloning: een gezellig nieuw (t)huis. Maar voordat je daar rustig in een luie stoel kunt plaatsnemen moet er echter heel wat werk verzet worden.

Lees meer

Praktische verhuistips

Al vanaf het moment dat je weet wanneer je gaat verhuizen kun je voorbereidingen treffen. Maar ook na de verhuizing zijn er tal van zaken die je moet regelen.

Lees meer

Inpakken

Voordat je begint met inpakken, denk dan eerst na over de juiste aanpak. En zorg ervoor dat je de juiste materialen hebt; pakpapier voor het servies, boekendozen voor de boeken en noppenfolie voor de breekbare spullen.

Lees meer

Verhuisstress

Ondanks een goede voorbereiding kan verhuizen veel stress veroorzaken, vooral als je naar een vreemde omgeving verhuist.

Lees meer

Verhuizen met kinderen

Een verhuizing is iets waar ouders vaak erg naar uitkijken. Maar verhuizen is iets waar kinderen vaak erg tegen opzien en wat ze alleen maar heel vervelend vinden.

Lees meer

Verhuizen met huisdieren

Niet alleen mensen maar ook huisdieren kunnen behoorlijk ontregeld van raken van verhuizen. Hoe begeleid je je hond of kat op een ontspannen manier van het oude naar het nieuwe huis. En hoe verhuis je je vissen of aquarium op de veiligste manier?

Lees meer

Supervoordelig Internet, TV & Bellen in je nieuwe huis? En extra combivoordeel voor (nieuwe) energie klanten!

Voordelen van een inductiekookplaat

Om te weten te komen of een inductiekookplaat de beste optie is voor jou, dien je de voor- en nadelen tegen elkaar af te wegen. Vind je het belangrijker dat je kookplaat goedkoop is in aankoop of wil je meer geld uitgeven als deze je met tijd geld bespaart?
Vooral het antwoord op deze vraag zal je helpen met het maken van een keuze.

Lees meer

Ontdek de verschillende lasers voor op de bouw

Als jij op zoek bent naar een nieuwe laser voor op de bouw, dan zijn er veel mogelijkheden beschikbaar.
Bij het kiezen van de laser raden wij jou aan om rekening te houden met de verschillende eigenschappen. Lees snel verder en ontdek de mogelijkheden.

Lees meer

5 tips voor het inrichten van een grote tuin

Een grote tuin inrichten en gezellig maken kan best lastig als je niet weet waar te beginnen.
In deze blog hebben wij 5 tips om te slagen in het inrichten van jouw droomtuin, waar je het hele jaar door van kan genieten.

Lees meer

Skip de winterdip; op naar de zomer!

Over 5 maanden begint de lente alweer! Deze periode van het jaar is bij uitstek de perfecte tijd om je klaar te stomen voor de zomermaanden
Dus lees snel mee met onze tips om je tuin ready for spring & summer ’23 te maken!

Lees meer

De drie populairste vloeren van dit moment

Gaat u binnenkort verhuizen en kan het nieuwe huis wel een andere vloer gebruiken?
Om u een handje te helpen, leest u hier de eigenschappen van de populairste vloeren van dit moment. Bent u benieuwd naar deze vloeren? Lees dan verder en kom erachter!

Lees meer