Voorbereiden

Verhuizen is een omvangrijke, ingewikkelde en fysiek zware operatie, met aan het eind meestal een geweldige beloning: een gezellig nieuw (t)huis. Maar voordat je daar rustig in een luie stoel kunt plaatsnemen moet er echter heel wat werk verzet worden.

Lees meer

Praktische verhuistips

Al vanaf het moment dat je weet wanneer je gaat verhuizen kun je voorbereidingen treffen. Maar ook na de verhuizing zijn er tal van zaken die je moet regelen.

Lees meer

Inpakken

Voordat je begint met inpakken, denk dan eerst na over de juiste aanpak. En zorg ervoor dat je de juiste materialen hebt; pakpapier voor het servies, boekendozen voor de boeken en noppenfolie voor de breekbare spullen.

Lees meer

Verhuisstress

Ondanks een goede voorbereiding kan verhuizen veel stress veroorzaken, vooral als je naar een vreemde omgeving verhuist.

Lees meer

Verhuizen met kinderen

Een verhuizing is iets waar ouders vaak erg naar uitkijken. Maar verhuizen is iets waar kinderen vaak erg tegen opzien en wat ze alleen maar heel vervelend vinden.

Lees meer

Verhuizen met huisdieren

Niet alleen mensen maar ook huisdieren kunnen behoorlijk ontregeld van raken van verhuizen. Hoe begeleid je je hond of kat op een ontspannen manier van het oude naar het nieuwe huis. En hoe verhuis je je vissen of aquarium op de veiligste manier?

Lees meer

Supervoordelig Internet, TV & Bellen in je nieuwe huis? En extra combivoordeel voor (nieuwe) energie klanten!

5 tips voor een soepele verhuizing

Verhuizen naar een nieuw huis kan een spannende maar stressvolle ervaring zijn. Je moet je zorgen maken over het inpakken van je spullen, het vervoer ervan, en dan het uitpakken zodra je je nieuwe huis bereikt. Als je je overweldigd voelt door het verhuisproces, maak je dan geen zorgen! Hier zijn vijf tips om ervoor te zorgen dat je verhuizing soepel verloopt.

Lees meer

Haal legaal de kerst eerder in je huis!

Nu is het natuurlijk nooit illegaal als je het hele jaar door kerst viert, maar je kunt er wel veel op aangesproken worden.
Om ervoor te zorgen dat je de kerst eerder in huis haalt, zonder dat mensen dat in je omgeving al door hebben zijn hier 5 tips om de kerstsfeer zo vroeg mogelijk in huis te hebben.

Lees meer

Belangrijke tips wanneer je gaat verhuizen

Waar je ook naartoe verhuist, er komt altijd veel kijken bij een verhuizing.
Vaak vinden mensen het al veel werk om hun spullen in te pakken en weer uit te laden, maar er zijn nog veel meer dingen waar je op moet letten bij een verhuizing.

Lees meer

Meer kleur in huis? Maak gebruik van bloemen en planten!

Het verwerken van bloemen en planten in je interieur is een makkelijke manier om meer kleur aan je leven toe te voegen en tegelijkertijd de luchtkwaliteit te verbeteren! Of je nu kiest voor verse bloemen of (vet)planten in potten. Er is zeker iets dat past bij je smaak als het gaat om het opfleuren van de leefruimte met mooie natuurlijke bloemen en planten.

Lees meer

Houd je gietvloer in topconditie

Een gietvloer is een mooie en praktische toevoeging aan je huis. Met de volgende tips kun je je gietvloer goed onderhouden en schoonhouden. Zo blijft je vloer jarenlang mooi en in goede staat.

Lees meer

Waar moet je op letten bij het verhuizen naar een nieuwbouwwoning

Verhuizen naar een nieuwbouwwoning is een spannende ervaring, maar kan ook een beetje overweldigend zijn. Je wilt er zeker van zijn dat je tijdens het verhuisproces niets over het hoofd ziet, want er zijn veel dingen waar je op moet letten.
Door de volgende belangrijke punten in gedachten te houden, kun je ervoor zorgen dat de overgang naar jouw nieuwe huis soepel en zonder stress verloopt.

Lees meer

Wat te doen in Enschede?

Enschede is één van de meest bruisende studentensteden die Nederland te bieden heeft. Deze drie andere dingen moet jij echt gedaan hebben in Enschede!

Lees meer

Opgeruimd staat netjes

Spullen, spullen, spullen… Heb jij er ook zoveel  verzameld in je garage, op zolder of in je kelder? Dat is heel herkenbaar.
De vraag is vaak: waar moet je met die rotzooi naartoe? Er is nu een oplossing: Afval Ophaal Dienst en dit zijn de 10 voordelen

Lees meer