Voorbereiden

Verhuizen is een omvangrijke, ingewikkelde en fysiek zware operatie, met aan het eind meestal een geweldige beloning: een gezellig nieuw (t)huis. Maar voordat je daar rustig in een luie stoel kunt plaatsnemen moet er echter heel wat werk verzet worden.

Lees meer

Praktische verhuistips

Al vanaf het moment dat je weet wanneer je gaat verhuizen kun je voorbereidingen treffen. Maar ook na de verhuizing zijn er tal van zaken die je moet regelen.

Lees meer

Inpakken

Voordat je begint met inpakken, denk dan eerst na over de juiste aanpak. En zorg ervoor dat je de juiste materialen hebt; pakpapier voor het servies, boekendozen voor de boeken en noppenfolie voor de breekbare spullen.

Lees meer

Verhuisstress

Ondanks een goede voorbereiding kan verhuizen veel stress veroorzaken, vooral als je naar een vreemde omgeving verhuist.

Lees meer

Verhuizen met kinderen

Een verhuizing is iets waar ouders vaak erg naar uitkijken. Maar verhuizen is iets waar kinderen vaak erg tegen opzien en wat ze alleen maar heel vervelend vinden.

Lees meer

Verhuizen met huisdieren

Niet alleen mensen maar ook huisdieren kunnen behoorlijk ontregeld van raken van verhuizen. Hoe begeleid je je hond of kat op een ontspannen manier van het oude naar het nieuwe huis. En hoe verhuis je je vissen of aquarium op de veiligste manier?

Lees meer

Supervoordelig Internet, TV & Bellen in je nieuwe huis? En extra combivoordeel voor (nieuwe) energie klanten!

Welke soorten bestrating zijn er?

Ben je je aan het oriënteren op bestrating voor je tuin? Dan kom je allerlei soorten en maten bestratingsmaterialen tegen.

Maar wist je ook dat déze mogelijkheden er zijn…??

Lees meer

Verhuizen naar een nieuwe woonstijl

Zit jij ook al maanden te dagdromen over de inrichting van je nieuwe huis, en weet je al precies hoe je het hebben wilt, inclusief die toffe nieuwe kleur op de muur?

Omdat het best lastig kan zijn om dit goed aan te pakken hebben we een aantal tips voor je op een rijtje gezet.

Lees meer

Welk type ledverlichting moet je kiezen?

Bijna iedereen gebruikt ledverlichting. Het geeft mooier licht, is veel goedkoper en is beter voor het milieu. Maar welke ledlampen zijn er eigenlijk allemaal? Waar kan je uit kiezen?

Wij vertellen je graag meer over een aantal typen ledverlichting waar je waarschijnlijk nog nooit van gehoord hebt.

Lees meer

Kies voor dakisolatie

Één van de grootste energieverbruikers in huis is de verwarming.

Wist je dat je deze rekening tot wel 30% kan verlagen door het isoleren van je dak? Lees er hier alles over!

Lees meer

8 redenen om voor een PVC vloer te kiezen

Tegenwoordig bestaan prachtige soorten PVC vloeren met de mooiste houtlookpatronen of tegellooks.

Je hebt dus de looks van een prachtige houten (of tegel)vloer, maar dan met de vele voordelen van PVC. Wat die voordelen zijn? We zetten ze voor je op een rij:

Lees meer

Geld lenen voor een verbouwing

Nu de vraag naar woningen zo groot en het aanbod zo klein, moeten mensen steeds dieper in de buidel tasten om de aankoop van een woning rond te krijgen.

Hierdoor is er vaak geen financiële ruimte meer binnen de hypotheek voor een eventuele verbouwing. Maar wist je dat er nog een andere mogelijkheid is??

Lees meer