Voorbereiden

Verhuizen is een omvangrijke, ingewikkelde en fysiek zware operatie, met aan het eind meestal een geweldige beloning: een gezellig nieuw (t)huis. Maar voordat je daar rustig in een luie stoel kunt plaatsnemen moet er echter heel wat werk verzet worden.

Lees meer

Praktische verhuistips

Al vanaf het moment dat je weet wanneer je gaat verhuizen kun je voorbereidingen treffen. Maar ook na de verhuizing zijn er tal van zaken die je moet regelen.

Lees meer

Inpakken

Voordat je begint met inpakken, denk dan eerst na over de juiste aanpak. En zorg ervoor dat je de juiste materialen hebt; pakpapier voor het servies, boekendozen voor de boeken en noppenfolie voor de breekbare spullen.

Lees meer

Verhuisstress

Ondanks een goede voorbereiding kan verhuizen veel stress veroorzaken, vooral als je naar een vreemde omgeving verhuist.

Lees meer

Verhuizen met kinderen

Een verhuizing is iets waar ouders vaak erg naar uitkijken. Maar verhuizen is iets waar kinderen vaak erg tegen opzien en wat ze alleen maar heel vervelend vinden.

Lees meer

Verhuizen met huisdieren

Niet alleen mensen maar ook huisdieren kunnen behoorlijk ontregeld van raken van verhuizen. Hoe begeleid je je hond of kat op een ontspannen manier van het oude naar het nieuwe huis. En hoe verhuis je je vissen of aquarium op de veiligste manier?

Lees meer

Supervoordelig Internet, TV & Bellen in je nieuwe huis? En extra combivoordeel voor (nieuwe) energie klanten!

Verbouwen voor een verhuizing

Mensen kunnen verschillende redenen hebben om een woning te (laten) verbouwen. Sinds de energieprijzen zo erg zijn gestegen, hebben veel verbouwingen betrekking op verduurzaming van de woning.
Hoe je een verbouwing bij een verhuizing aan kunt pakken? Hieronder lees je er alles over!

Lees meer

Hoe weet ik of ik moet kopen of huren?

Ga je kopen of huren? Het is een lastige vraag, die voor veel mensen niet zo maar te beantwoorden is.
In deze blog helpen we je de keuze te maken, door uit te leggen in welke gevallen mensen kopen en wanneer ze huren.
Lees snel verder!

Lees meer

Welke lak kopen voor houtwerk?

Voor elke schilderklus is er een geschikte, hoogwaardige lak die je op hout kan aanbrengen, van transparante lakken tot lakverf op kleur.
Maar welke lak is er nou geschikt voor jouw (buiten)klus?

Lees meer

Decoratie in huis wat ook meteen praktisch is!

Accessoires hebben vaak één doel: zorgen voor een mooie uitstraling in huis. Iedereen wil een sfeervolle woning en accessoires kunnen daarvoor zorgen. Er zijn ook accessoires die naast decoratief óók praktisch zijn!

Lees meer