Adverteren op VerhuisAdvies.nl

VerhuisAdvies.nl is al 16 jaar de meest adviserende website over verhuizen. Wil jij jouw doelgroep bereiken om zo de kans te vergroten dat ze hun nieuwe keuken, badkamer of vloer bij jou gaan kopen en niet bij de concurrent? Die kans vergroot je aanzienlijk met een campagne op VerhuisAdvies.nl! Een campagne op onze site is een perfecte manier om verhuizend Nederland te bereiken!!

 

Een artikel of advertorial plaatsen

Op onze pagina “Verhuistips’ hebben wij volop ruimte om advertorials (partnerbijdrage) te plaatsen. Alle nieuw geplaatste advertorials worden bovendien in een loop bovenaan onze pagina getoond en via onze social media kanalen gedeeld, zodat het gratis extra aandacht krijgt.

Tevens is het mogelijk om een samenvatting van het artikel met doorlink op onze homepage te plaatsen, in een van de eerste drie kolommen. Dit zijn natuurlijk de allerbeste plekken en het zijn er slechts drie, dus gegarandeerd een exclusief bereik!!

Een linkje in het artikel zorgt er ook nog eens voor dat jouw nieuwe klant je site makkelijk kan bereiken. Bovendien werkt een advertorial met link ook nog eens positief voor de SEO waarde van je eigen website.

Een advertorial of artikel blijft altijd staan zolang VerhuisAdvies.nl bestaat, tenzij jezelf aangeeft dat het op enig moment verwijderd moet worden of dat de genoemde link(s) in het artikel een foutmelding geeft (geven).

 

Commerciële link op onze linkpagina

Behalve adviezen over verhuizen voorzien wij onze bezoekers ook graag van handige en relevante sites, die we verzamelen op onze linkpagina. Hier hebben we een aantal rubrieken gedefinieerd en daarin kun je jouw website in de gewenste keuze plaatsen. En staat de rubriek van je voorkeur er niet bij? Meld ons dat, wellicht kunnen we een nieuwe rubriek aanmaken om zo toch aan jouw wensen te voldoen. Meld direct je link aan!!

 

Verhuisnieuws

Heb je een nieuwsitem gerelateerd aan huizen, verhuizen of de woningmarkt? Of heb je ander (ver)huisnieuws te melden? Lever je nieuws aan en wij plaatsen heteen maand op onze pagina over Huis- en Verhuisnieuws. Uiteraard delen we nieuws altijd op onze social media kanalen en zorgt het artikel met link voor een verbetering van de SEO waarde van je site.

 

Linkbuilding in onze eigen artikelen

Onze site bestaat uit kwalitatief zeer sterke en bovendien inhoudelijke content over verhuizen. In onze bestaande, eigen pagina’s (dus niet in advertorials en artikelen) is het mogelijk om een link te plaatsen met een koppeling naar jouw website.

 

Eigen pagina

Geheel in de stijl van onze eigen website kun je een eigen pagina invullen. Het is als het ware een advertorial maar dan op een nog betere plek, namelijk als onderdeel van onze eigen content.

 

Speciaal en exclusief voor verhuisbedrijven

Op onze homepage en in het menu hebben we de optie ‘verhuizer zoeken’ opgenomen. Hier kun je jouw verhuisbedrijf toevoegen en afhankelijk van welke optie je kiest, wordt je locatie, je mailadres, logo en link naar je website getoond. Voor de zoeker hebben we het heel makkelijk gemaakt: voer je locatie en de straal in je vindt de relevante verhuisbedrijven. En door de ‘bel direct’ optie kan er met één druk op de knop gebeld worden en heb je de klant direct aan de lijn (optie vanaf mobiele telefoon).

 

Andere wensen?

Ook dat is bespreekbaar! Wij gaan voor 100% maatwerk waarbij jouw wensen en voorkeuren te allen tijde centraal staan. Een te voeren campagne wordt in nauw overleg met de adverteerder / opdrachtgever opgezet, zodat de campagne volledig aansluit op jouw campagne behoefte!

 

 

Ja, neem contact met me op: