Als je gaat verhuizen komt er veel op je af. Of je nou zelf verhuist of dat je een verhuisbedrijf in de arm neemt, er zijn heel veel praktische zaken waar je rekening mee moet houden.

Het belangrijkste advies wat we je kunnen meegeven is: Begin op tijd! Dat is de allerbeste voorbereiding. Met alleen het verplaatsen van je meubels ben je er niet, er komt zoveel meer bij kijken. Wij adviseren, begeleiden en helpen je graag over hoe je jouw verhuizing het beste kunt regelen.

Er zijn tal van redenen om te gaan verhuizen. Heb je een baan in een andere plaats, wil je vanwege gezinsuitbreiding een grotere woning, of juist liever naar een appartement omdat je vanwege leeftijd of om gezondheidsredenen alles gelijkvloers wilt, of moet je vanwege een scheiding een huis voor jezelf en je kinderen zoeken?

In alle gevallen moet er verhuisd worden maar voor iedereen geldt: er moet van alles geregeld worden!

Verhuis Checklist

Wij hebben alvast een hele handige verhuischecklist voor je samengesteld met praktische verhuistips, die je bij de hand neemt voor, tijdens en na je verhuizing. Je kunt deze online bekijken maar hij is er ook in een superhandige VerhuisApp, zodat je al jouw verhuistaken altijd bij en in de hand hebt!

Gratis VerhuisAdviesApp

Met onze handige en gratis VerhuisAdviesApp vergeet je geen taak en wordt verhuizen gewoon leuk! Download de app, deel hem met je (ver)huisgenoot en voeg zelf taken toe zodat het echt jóúw VerhuisApp wordt. En de app helpt je zelfs de belangrijkste taken te herinneren, door je pushberichten te sturen als er weer iets belangrijks moet gebeuren.

Ons advies is VerhuisAdvies!

Wij hebben op onze site de beste verhuisadviezen verzameld, de handigste verhuistips op een rijtje gezet en de meest voorkomende to-do’s voor, tijdens en na het verhuizen uiteengezet, zodat jij met een ontspannen gevoel naar je verhuizing uit kunt kijken en met plezier eraan terug kunt denken!

Succes met je verhuizing en alvast veel woonplezier op het nieuwe adres!