Verhuispret


Leuke filmpjes over verhuizen

"A haul in One" (1956)

Olive gaat verhuizen en dus belt ze de verhuizers, Popeye en Bluto. Beide verhuizers willen hun verhuiskwaliteiten aan Olive demonstreren.

   "The Music Box" (1932)

Tevergeefs doen Laurel en Hardy alle moeite een piano naar boven te krijgen; eerst een eindeloos lijkende trap en daarna met een 'verhuislift'...

"Verhuis je huis"

Hoezo, inboedel verhuizen? Zo kan het ook. In andere landen verhuizen ze zo:

"Bananasplit" (1991)

Verhuizen? Met Bananasplit wordt het een verhuizing om nooit te vergeten...

 


Mopjes over verhuizen 

 

Twee verhuizers moeten een piano op een wolkenkrabber van 50 hoog hijsen. Na 7 uur zijn ze op de 49ste verdieping. Dan zegt de ene verhuizer: "Ik heb goed en slecht nieuws." "Laat eerst het goede nieuws maar horen." zegt de ander.
"Het goede nieuws: We zijn al op de 49ste verdieping"
"Mooi nog 1 te gaan dan," zegt de ander "en het slechte nieuws?"
"We zitten op de verkeerde wolkenkrabber"

Er wordt bij een Belg ingebroken en ze nemen echt alles mee, behalve zijn bed, want daar slaapt hij op. Opeens wordt hij wakker en ziet dat zijn hele huis wordt leeggehaald. Hij pakt z'n bed op en rent achter de inbrekers aan. De inbrekers draaien zich om en vragen de Belg wat hij aan het doen is. "Nou," antwoordt hij, "we gaan toch verhuizen?"

Een kunstschilder verhuist naar een andere wijk. "Verhuizer, wees alsjeblieft voorzichtig met dat schilderij. De verf is nog niet helemaal droog." Waarop de verhuizer antwoordt: "Oh, dat geeft niks meneer. Ik heb toch oude kleren aan."

 

Wat doet een dom blondje als ze hoort dat de meeste ongelukken in en rondom het huis plaats- vinden?

Verhuizen!

Er komt een man in de dierenwinkel. Hij zegt: 'Mag ik driehonderd kakkerlakken van u?' Zegt de verkoper: 'Waar heeft u nou driehonderd kakkerlakken voor nodig?' Zegt de man: 'Ik ga verhuizen: ik moet mijn huis in de oude staat terugbrengen.'