De verhuizing zit er eindelijk op. Na een hoop til, sleep en sjouwwerk zijn alle meubels verhuisd en staat je huis vol met dozen. Grote kans dat nog niet alles uitgepakt en op zijn nieuwe plek gezet is. Daarbij moet er waarschijnlijk ook nog wat geklust en geverfd worden om de nieuwe woning helemaal naar eigen stijl en smaak in te richten. Maar dit betekent niet dat je al die tijd maar in een kaal en sfeerloos huis moet wonen. Je kan je huis namelijk ook (direct) na de verhuizing heel gemakkelijk gezellig maken.

Bron afbeelding

Begin met verlichting

Om te beginnen kun je de verlichting uitpakken en op de juiste locatie zetten. Waarschijnlijk heb je niet meteen al de juiste verlichting voor de nieuwe woning tot je beschikking en grote kans dat de hanglampen die nu in de woning hangen niet helemaal naar jouw smaak zijn. Gelukkig sta je aan het begin van een nieuwe start en kun je nu voor een nieuwe, naar eigen hand gezette inrichting gaan! Begin dus ook met het vervangen van de huidige hanglampen in de woning. Ga voor een hanglamp die helemaal bij jouw nieuw gekozen inrichting past. Misschien wil je voor deze woning wel voor een industriële stijl gaan, of misschien juist lekker landelijk en klassiek. Om direct sfeer te brengen in de woning begin je dus met het aankopen en plaatsen van de juiste hanglampen! Je kunt gemakkelijk en snel online de hanglamp vinden die bij jouw nieuwe inrichting past. Ga voor een toonzettende betonlook lamp, of voor een super strakke moderne lamp. Meer hanglampen vind je gemakkelijk en snel online!

Bron afbeelding

Verven en behangen

Er staan waarschijnlijk vele klussen op het to-do lijstje waar verven er hoogstwaarschijnlijk een van is. Verven is makkelijker in een lege ruimte. Start de verfklussen dus voordat je begint met uitpakken. Probeer je zoveel mogelijk een beeld te vormen van hoe de woning uiteindelijk ingericht gaat zijn. De geplaatste en recent aangeschafte verlichting kan hier een goede toonzetter voor zijn. Baseer de kleuren van de verf dan ook op de gekozen inrichting. Voor een industrieel interieur kun je denken aan grijstinten, of zelfs een faux stenen behang. Voor een modern en strak interieur neig je waarschijnlijk meer naar neutrale basiskleuren met wellicht een knal accent. Behang een muur in de woonkamer met een cool behang, of geef een slaapkamer wand een toffe knalkleur. Op deze manier geef je de nieuwe woning direct een persoonlijk tintje mee, een beetje karakter en wat meer sfeer!

Met een kleurtje op de muren en de juiste sfeerverlichting is je woning meteen een stuk gezelliger en aangenamer!