Heb je net een nieuw huis? Een van de leuke dingen is natuurlijk dat je een hele nieuwe ruimte hebt om in te richten. Een deel van je oude meubels zullen misschien nog wel passen. Maar misschien moet je wel een paar nieuwe dingen aanschaffen. Zeker als je woonkamer een stuk groter is geworden dan voorheen. Nu je toch over de inrichting aan het nadenken bent, vergeet dan de verlichting niet! Want dat is ook net zo belangrijk. Een nieuwe woning is een goed moment om duurzame verlichting aan te brengen. En dat kan met een GU10 spot.

Energiezuinige ledverlichting

Een van de meest eenvoudige manieren om energiezuinige verlichting in huis te krijgen, is met een GU10 spot. Deze bekende led spots zijn gemakkelijk in het gebruik en geven mooi licht. Maar het meest belangrijk is misschien wel dat je met een GU10 spot veel elektriciteit kunt besparen. Tel maar eens hoeveel lampen je in je nieuwe woonkamer wilt hebben. Dat zijn er ongemerkt best veel. Bij de tv, naast de bank, boven de eettafel…. En dan ook nog een paar leuke lampjes voor de sfeer. GU10 spots zijn tien keer zuiniger in het gebruik als een halogeenspot. Bovendien is het aantal branduren ook heel hoog. Je hoeft de GU10 spot dus minder vaak te vervangen. Dit betekent niet alleen dat je minder vaak geld uit hoeft te geven aan verlichting. Je bent ook duurzamer doordat je de GU10 spot minder vaak hoeft te vervangen.

Mooie verlichting met GU10 spots

De mogelijkheden met de GU10 spot zijn eindeloos. Dat maakt deze led spot ook zo geschikt voor je huis. Want je kiest voor een verschillende lichtkleur, afhankelijk van de ruimte waar je de GU10 spot indraait. Een warme sfeerverlichting in de woonkamer en een wat witter licht boven de eettafel of in de keuken. De kleuren variëren van helder wit tot helder daglicht en extra warm wit licht. Bovendien kun je daar met een dimmer desgewenst nog nuances in aanbrengen. De breedte van de lichtbundel is ook verschillend bij de GU10 spot. Let bij de aanschaf ook op de stralingshoek van de GU10 spot, zodat je op de juiste plek, de juiste breedte van lichtbundel hebt.

Een moderne inrichting met GU10 spots

Voordat je de inrichting van je nieuwe woonkamer helemaal bepaalt, maak je natuurlijk een lichtplan. Als je nog gaat verbouwen, kun je rekening houden met de GU10 spots die je in een verlaagd plafond kunt inbouwen. Maak de verlichting in huis nog sprekender met een GU10 spot met RGB led chips. Deze GU 10 spot kan allerlei kleurencombinaties maken, zoals bijvoorbeeld paars en geel. Ook de warmte van het licht kun je regelen. Deze GU10 spot werkt op wifi en kan dus op afstand bediend worden met een app op je smartphone. Leuk voor de tienerkamer. Of gewoon als vrolijke noot in je huiskamer. Zet de lamp op afstand aan, of maak gebruik van de tijdschakelaar.
Zo kun je, ook als je op vakantie bent, de verlichting in je huis regelen. En omdat het een energiezuinige GU10 spot is, is het een duurzame manier om ongewenste bezoekers het idee te geven dat je toch gewoon thuis bent.