Als je gaat verhuizen is het belangrijk dat je alvast een aantal dingen die ook jij sowieso niet mag missen in je interieur! In dit stukje zullen we jou eens laten zien wat er allemaal niet mag ontbreken als je een nieuwe woning intrekt of gaat herinrichten!

 

1. Een bed van pallets

Helemaal trendy is tegenwoordig een bed gemaakt van pallets, het zorgt direct voor een stoer industrieel effect en het is heel erg goedkoop en heel erg eenvoudig. Je kunt kant en klare pallet-bedden bestellen maar je kunt ook zelf aan de slag met losse pallets, een stuk voordeliger en je bent lekker bezig!

2. Creëer je eigen leeshoekje

Als je je graag even terugtrekt dan is een leeshoekje natuurlijk de ideale plek om dat eventjes te doen, zorgt dat je hier dan op zijn minst een comfortabel fauteuil. Daarnaast kun je het helemaal zelf opleuken met kussentjes, een bijzettafeltje, kaarsjes en andere leuke spulletjes om het echt tot jouw eigen plekkie te maken!

 

3. Sfeervolle verlichting

Het zou zonde zijn om je nieuwe woning enkel te voorzien van inbouwspots en wat eenvoudige plafondlampen. Als je een extra sfeer- en licht dimensie wilt toevoegen aan je interieur moet je echt een stijlvolle vloerlamp toevoegen aan je interieur! Niet alleen kan dit een echte eye-catcher zijn, het is vaak ook nog eens een sfeerbrenger in je woonruimtes! Daarnaast is een vloerlamp ook nog eens erg functioneel en te gebruiken als leeslamp voor in bijvoorbeeld je gloednieuwe leeshoekje!

4. Veel planten

Kamerplanten zijn helemaal in, wees dus niet bang om een breed scala aan verschillende soorten flora toe te voegen aan je nieuwe huisje want het voegt ontzettend veel toe! Daarnaast is het ook nog eens een leuke bezigheid om de planten te onderhouden, als je er van houdt ten minste. Veel planten zijn ook nog eens goed voor de frisse lucht in je ruimtes en de kleur groen geeft van zichzelf al veel rust, planten inslaan dus!

 

5. Koper in de keuken

Koper is al een tijdje hip, zeker in keuken doet koperwerk het erg goed. Het geeft een hele rustieke sfeer maar is tegelijkertijd ook erg succesvol als je een industriële woonstijl wilt nastreven! Denk bijvoorbeeld eens aan het installeren van een stoere koperen wasbak met een stijlvolle koperen kraan. Koper doet het trouwens ook heel erg goed in de badkamer!

 

Dit waren onze vijf tips, hopelijk zit er wat voor jou tussen wat je aanspreekt en wat te realiseren is. Uiteraard is het heel belangrijk dat je bij het inrichten van een nieuwe woning zorgt dat je achter de keuzes staat die je maakt!