Tegellaminaat is pas sinds korte tijd een populaire vorm van vloerbekleding. Met tegellaminaat heb je het gemak van een laminaatvloer maar de stoere look van een tegelvloer. Bovendien kent tegellaminaat een aantal aantrekkelijke voordelen! Ontdek de mogelijkheden van een tegellaminaatvloer en kies de vloer die bij jou past.

Marmer, graniet of leisteen op jouw vloer? De kosten van deze tegelvloeren zijn vaak niet mis. Tegellaminaat biedt dan een betaalbare en mooie oplossing! Dit is slechts één van de vele voordelen van een tegellaminaatvloer. We zetten deze en alle andere voordelen voor je op een rij. Zo maak jij de juiste keuze!  

Onderhoudsvriendelijk 

Net als gewoon laminaat is tegellaminaat erg onderhoudsvriendelijk. De laminaattegels zijn vorm- en kleurvast waardoor de levensduur van je vloer erg lang is. Er kan geen stof in tussen de laminaattegels gaan zitten, zoals dit wel het geval is bij de voegen van een tegelvloer. En je hoeft niet bang te zijn voor krassen!

Betaalbaar

Het is algemeen bekend dat natuursteen zoals graniet of leisteen ontzettend duur kan zijn. Desalniettemin kiezen veel huiseigenaren voor deze vloerbekleding omdat de uitstraling van een tegelvloer echt iets toevoegt aan je interieur. Met tegellaminaat creëer je ditzelfde effect voor een scherpe prijs!

Gemakkelijk te leggen

Bij het leggen van een tegelvloer is het gesjouw met zware tegels al een flinke klus. De lichtgewicht laminaattegels maken dit een stuk makkelijker. Bovendien is het snijden van laminaattegels veel gemakkelijker dan het snijden van natuursteen. Zo leg je in korte tijd een mooie tegellaminaatvloer!

Comfortabel

Het grote nadeel van een tegelvloer is dat deze zonder vloerverwarming snel koud aan kan voelen. Dit probleem heb je met tegellaminaat niet. De laminaattegels voelen altijd comfortabel en aangenaam aan.

Natuurlijke look

Natuursteen benadrukt de sfeer in huis. Om deze sfeer te behouden zonder veel geld uit te geven aan dure tegels, is tegellaminaat de juiste keuze. De laminaattegels zijn namelijk nauwelijks te onderscheiden van echte tegels maar wel een stuk betaalbaarder!

Tegellaminaat kopen bij een vloerspecialist

Wil je ook tegellaminaat in jouw huis? Laat je dan goed informeren door een vloerspecialist. Zij kunnen je alles vertellen over het juiste materiaal, eventuele v-groeven, de afwerking en het onderhoud van een tegellaminaatvloer. Zo maak je de juiste keuze en geniet je optimaal van je nieuwe vloer.

Voor meer informatie over tegellaminaat kun je terecht bij Bebo Parket. Deze vloerspecialisten hebben het antwoord op al je vragen over tegellaminaat en meer!