Ben je op zoek naar een nieuwe tafel? Dan is het zeker aan te raden om eens te website van UrbanSofa te bekijken. In hun collectie vind je veel verschillende tafels die jij kunt krijgen voor de scherpste prijs! De tafels zijn van hoogwaardige kwaliteit en naar naar wens samen te stellen.

Door en door massief

De tafels van UrbanSofa zijn gemaakt van massief Acaciahout. Echte kwaliteit dus! Iedere tafel bevat een keurmerk. Dit houdt in dat al het hout van duurzaam beheerde bossen afkomstig is. UrbanSofa vind het namelijk belangrijk om rekening te houden met mens en milieu. Door de slimme import van UrbanSofa zorgen zij er voor dat ze de tafels voor de scherpste prijs van Nederland kunnen aanbieden.

Keuze uit verschillende formaten

De meeste tafels van UrbanSofa zijn in verschillende formaten te verkrijgen. Zo kun je kiezen voor een eettafel, salontafel, sidetable, bijzettafel en tv-dressoir. Zo kun je voor hetzelfde model tafel kiezen voor je gehele interieur. Hiermee creëer je rust een eenheid.

Je favoriete tafel bekijken

Heb je een mooie tafel op de website van UrbanSofa gezien? Dan is het tijd om een verkooppunt te bezoeken. Deze zitten door het hele land, er is er dus ook vast een bij jou in de buurt! Hier kun je jouw favoriete tafel in het echt bekijken en bestellen. Heb je vooraf nog vragen? Neem dan contact op met UrbanSofa. Klantenservice staat hoog in het vaandel, ze staan je dus graag te woord.