Spullen, spullen, spullen… Heb jij er ook zoveel  verzameld in je garage, op zolder of in je kelder? Dat is heel herkenbaar. De vraag is vaak: waar moet je met die rotzooi naartoe? Er is nu een oplossing: Afval Ophaal Dienst.

Het enige wat u hoeft te doen is het te verwijderen afval aanwijzen en de medewerkers van de Afval Ophaal Dienst zorgen ervoor dat alles verdwijnt. Ze verwijderen items van waar ze zich ook bevinden (zelfs uit de tuin of kelder). De medewerkers laden alles in de vrachtwagen en vegen de plek waar het afval lag keurig na. Vervolgens brengen zij uw afvalspullen naar de afvalverwerker waar een grondige sortering plaatsvindt. Zo eenvoudig werkt onze ophaal dienst:

  • Stap 1: Plan online of telefonisch een ophaalafspraak in op uw gewenste dag en tijdstip.
  • Stap 2: Onze vriendelijke teamleden bellen u 15-30 minuten voor aanvang van de geplande afspraak om te laten weten hoe laat ze exact arriveren.
  • Stap 3: Bij aankomst verwijst u ons naar uw afval en wij bepalen de uiteindelijke all-inclusive prijs.
  • Stap 4: Zodra u akkoord bent gaan wij aan de slag en bent u binnen mum van tijd van uw afval af!
  • Stap 5: U rekent af per pin of credit card.

10 voordelen van onze ophaaldienst

Grote schoonmaak gehouden in uw woning of bedrijfspand, met als resultaat een hele berg afval of overbodige huisraad waar u vanaf wilt? Mogelijk heeft u overwogen om een container te huren. Het huren van een afvalcontainer biedt tal van voordelen, maar het laten ophalen van uw afval biedt nog veel meer voordelen. De 10 belangrijkste voordelen van een afvalophaaldienst ten opzichte van een container huren hebben we voor u samengevat.