Breng beleving in uw woonkamer
Met een inbouw houtkachel brengt u niet alleen de warmte in huis maar ook een gezellige sfeer. Tijdens de koude wintermaanden wilt u waarschijnlijk niets liever dan ’s avonds ontspannen voor een knus vuurtje en de dagelijkse stress laten bezinken. Met een hapje of een drankje voor de houtkachel is het toch de ultieme afsluiter van de avond.

Inbouw houtkachels van Haardenexpert
Een inbouw houtkachel weerspiegelt het natuurlijke haardgevoel door de dansende vlammen die een perfecte sfeer creëren. Houtkachels inbouw zijn er in verschillende soorten en maten en zijn speciaal gemaakt om bijvoorbeeld in een schouw, wand of haardmeubel ingebouwd te worden.Het inbouwen van uw houtkachel vergt de nodige expertise van een ervaren monteur. Wij van Haardenexpert hebben een groot installateursnetwerk voor de inbouw van houtkachels. Zo kunt u er verzekerd van zijn dat uw nieuwe inbouw houtkachel veilig gebruikt kan worden.

Moderne inbouw houtkachels
Er zijn vanzelfsprekend verschillende manieren hoe een houthaard ingebouwd kan worden. Tegenwoordig is lang niet alleen het klassieke haardmeubel in de huizen terug te vinden. Veel mensen houden ervan de houtkachel in een thuisbioscoop te implementeren. Maar ook een inbouw houtkachel in een meubel zoals een tafel of kast wint de laatste tijd steeds meer aan populariteit. Laat uw creativiteit de vrije loop en bespreek de mogelijkheden met onze ervaren adviseurs. Gezamenlijk gaan zij met u op zoek naar een oplossing op maat.

Meer te weten komen
U bent uiteraard van harte welkom in onze showroom in Rijssen. De meeste modellen zijn daar op een unieke manier tentoongesteld voor het geval dat u nog op zoek bent naar inspiratie.

Maar ook online kunt u zich alvast oriënteren en een kijkje nemen in het uiteenlopende aanbod van onze houthaarden.
Mocht u toch nog meer informatie over de inbouw houtkachels willen of een vraag hebben over een van de producten kunt u altijd contact met onze klantenservice opnemen. Dit kan telefonisch of via de mail. Wij staan u graag te woord om u twijfels uit de wereld te helpen. Wie weet heeft u binnenkort ook een prachtige inbouw houthaard van Haardenexpert.