Is het eindelijk zo ver? Kun je eindelijk je nieuwe woning in gaan richten? Pak het dan meteen goed aan en verwen jezelf met de leukste gadgets voor in je nieuwe woning. Dit is niet alleen hartstikke modern, maar maakt het leven ook een stuk gemakkelijker. Met een kleine investering heb je al snel alle gemakken binnen handbereik. Dit zijn de leukste gadgets voor je woning van dit moment:

Slimme verlichting

Door gebruik te maken van een smart home systeem kun je de verlichting in je woning gemakkelijk automatiseren. Dit houd in dat je alle verlichting in huis op één systeem aan kunt sluiten en vanaf één punt kunt bedienen. Dit kan via een afstandsbediening, maar ook via de bijgeleverde app voor tablet en smartphone. Via dit bedieningspunt kun je verduisteren, verlichten en sfeer creëren precies zoals jij dat wilt, zonder van de bank af te komen. De slimme verlichting wordt aangeboden door verschillende merken, in verschillende soorten, maten, kleuren en smaken. Zo kun je de sfeer in je nieuwe woning helemaal naar eigen hand zetten.

 

Entertainment

Is de verlichting gedimd? Dan is het tijd voor het entertainment van de avond. Er zijn verschillende systemen beschikbaar waarmee je gemakkelijk van tablet of smartphone naar de TV kunt linken. Apple en Samsung bieden verschillende mogelijkheden zoals bijvoorbeeld de Apple TV of Samsung Connect. Maar ook voor de oudere Tv’s zijn er verschillende mogelijkheden. Zo kun je voor Android systemen bijvoorbeeld gebruik maken van een Chromecast. Hiermee verbind je laptop, tablet of smartphone gemakkelijk met de TV.

Slimme thermostaat

Niets zo fijn als thuis komen in een warme woning. Met de slimme thermostaat kan dit! Deze handige gadget biedt je de mogelijkheid om op afstand de verwarming in- of uit te schakelen of gebruik te maken van een verwarmingsschema. Zo zorg je ervoor dat je woning altijd lekker warm is wanneer je thuis komt. Niet alleen hartstikke fijn, maar ook nog eens erg efficiënt!

 

Beveiliging

Altijd met een gerust hart de woning verlaten? Schaf een draadloos alarmsysteem aan. Met dit beveiligingssysteem kun je alle aspecten van beveiliging op elkaar afstemmen. Dit gehele systeem is dan gemakkelijk in te zien en te besturen vanaf de app op smartphone of tablet. Camera beelden inzien, sirenes af laten gaan of zelfs rolluiken laten sluiten; het kan allemaal.

Weet je niet goed waar je moet beginnen? Koop dan een starterspakket, bijvoorbeeld van Somfy. In dit pakket vind je alles wat je nodig hebt om jouw nieuwe woning te voorzien van handige gadgets!