Staat er een familievakantie op de kalender? Een dagje weg met het gezin en aanhang of misschien wel een weekendje waarbij de nodige kratten en tassen meegenomen moeten worden? Wil je nieuw hout ophalen om er dit jaar lekker warmpjes bij te zitten, of is jouw droomhuis eindelijk klaar en kunnen jullie er eindelijk in? Er zijn 1000 en één redenen om een ander vervoersmiddel nodig te hebben dan jouw eigen vervoer, maar gelukkig is er een perfecte oplossing; een busje huren Rotterdam bij Van ’t Hart! Bij dit verhuurbedrijf kan je voor veel verschillende voertuigen terecht, dus lees snel met ons mee en wie weet rijd jij van het weekend in een pick-up auto of oprijwagen!

Personenauto

Van ’t Hart staat niet alleen voor ruime vans en busjes; je kan bij dit bedrijf ook terecht voor een personenauto. Stel je hebt een weekendje Rotterdam geboekt met je hartsvriendinnen, maar vindt het ook leuk om iets van de omgeving te zien… wij zouden het wel weten! Een auto huren natuurlijk!

Verhuizen en stress? Niet met de auto’s van Van ’t Hart!

Bij Van ’t Hart vind je veel verschillende mogelijkheden om jouw verhuizing goed te laten verlopen. Zo kan je terecht voor een personenbus maar ook voor een bestelbus. Het verschil tussen deze twee bus soorten zit hem voornamelijk in de laadruimte die erbij komt kijken. In een bestelbus heeft men meer ruimte voor het laden van goederen, verhuisdozen, meubels, etc..! In een personenbus vindt u uiteraard ook veel laadruimte, maar een personenbus biedt ook de mogelijkheid om meer mensen te vervoeren; dus zo is deze personenbus ook perfect voor een vakantie met een groot gezin bijvoorbeeld!

Pick-up huren

De verhuur van pick-up gebeurt misschien wel vaker dan je van tevoren zou bedenken. Maar zo gek is dat eigenlijk ook helemaal niet; een pick-up kan voor veel verschillende dingen als geen ander worden ingezet. Zo kan een pick-up goed worden gebruikt om goederen in te vervoeren, door de grote laadruimte die een pick-up te bieden heeft. Bij Van ’t Hart kan je terecht voor pick-ups voor drie personen, maar in sommige van de pick-ups kan je ook met zes personen onderweg!

Oprijwagen huren

Heb je een nieuwe auto gekocht, of wil je jouw auto graag zelf afleveren bij de garage? Een oprijwagen wordt voornamelijk gehuurd voor het vervoer van vervoersmiddelen. De oprijwagens van Van ’t Hart zijn uiteraard volledig gecheckt en kwalitatief uitstekend in orde!