Er zijn tal van gebeurtenissen op te noemen waarbij slingers, vlaggetjes en andere feestversieringen zoals ballonnen en waaiers absoluut niet mogen ontbreken. Een verjaardag is natuurlijk een hele voor de hand liggende gebeurtenis waarbij de mooiste, gekste en meest kleurrijke versieringen uit de kast tevoorschijn mogen worden getoverd. Maar ook het feit dat je eindelijk dat rijbewijs hebt gehaald, jouw diploma in the pocket hebt, op het punt staat te trouwen met je geliefde of er een klein nieuw wonder is geboren mag best uitbundig gevierd worden. Haal die slingers en dergelijke maar tevoorschijn!

Weer een jaartje ouder

Je mag best even stilstaan bij het gegeven dat je weer een jaartje ouder bent geworden. Veel mensen vinden het verschrikkelijk dat ze er weer een jaar bij op kunnen tellen, maar probeer het juist te zien als iets moois. Lang niet iedereen is namelijk een lang en gelukkig leven gegund. Dat jij dit jaar een extra kaarsje op de taart mag uitblazen is juist hartstikke positief en mag goed gevierd worden met iedereen die je lief is.

Eindelijk dat rijbewijs gehaald

Heb je na lang zwoegen en zweten en vele lessen onder leiding van een strenge instructeur eindelijk je bromfiets-, auto-, of motorrijbewijs weten te behalen? Van harte gefeliciteerd! De dag waarop jij jouw rijbewijs bij het gemeentehuis mag ophalen is een dag om nooit meer te vergeten. Versier je woonkamer, zet een lekker biertje of ander drankje koud, haal wat te knabbelen in huis en nodig al jouw beste vrienden en vriendinnen uit om dit heugelijke moment samen te vieren.

Diploma in the pocket

Het in ontvangst nemen van jouw welverdiende diploma is nog zo’n gebeurtenis die je eigenlijk niet aan je neus voorbij mag laten gaan. Heb je door omstandigheden studievertraging opgelopen waardoor je de officiële en feestelijke diploma-uitreiking misloopt en het moet doen met slechts een korte overhandiging, een klein bosje bloemen en that’s it? Hoe ontzettend zuur dat ook is, probeer er dan in ieder geval thuis een feestje van te maken!

Ja, ik wil!

Een bruiloft is iets wat veel mensen slechts één keer in hun leven doen. Pak het daarom goed aan. Denk bijvoorbeeld aan confettikanonnen met gouden of zilveren glitters, ballonnen in hartjes vormen en sierlijke waaiers. Ook photobooth props waarmee de grappigste en meest originele foto’s gemaakt kunnen worden mogen natuurlijk niet ontbreken.

De geboorte van een klein nieuw wonder

Wil je binnenkort een baby shower en/of gender reveal organiseren of is jouw wondertje al geboren? Aan keuze wat betreft feestversieringen passend bij deze thema’s geen gebrek. Naast de standaard roze en blauwe versieringen, heb je tegenwoordig ook de keuze uit wat meer genderneutrale versieringen in andere kleuren. Zo is er voor ieder wel wat wils!