Verhuizen is iets wat ontzettend spannend is. Het kost je dan misschien ook enkele slapeloze nachten en uren piekeren. Misschien verhuis je omdat je een nieuwe baan hebt gevonden, misschien heb je eindelijk de liefde van je leven gevonden en woont hij of zij aan de andere kant van het land (of de wereld) of misschien ben je helaas je huurhuis uitgezet door elke mogelijke reden. Kortom, je bent toe aan een nieuwe en frisse start en wat anders kan jou dat geven als een verhuizing!

Je weet dat er mooie, nieuwe en betere tijden voor jou aan zitten te komen, maar toch moet je eerst even de stress van het verhuizen overleven. Misschien is dit wel de aller eerste keer en dan is het helemaal spannend. Je ziet alle spullen waar je ooit zo zuinig op geweest bent door jan en alleman die verhuiswagen ingeladen worden. Helaas heeft de verhuizer geen enkel idee wat die spullen allemaal wel niet voor jou betekenen en worden belangrijke papieren door elkaar gegooid, je ziet nog een oude verzameling Diddle plaatjes voorbijkomen die je vroeger zo zorgvuldig hebt gesorteerd, souvenirs worden van de een naar de andere kant gegooid en de oude posters van jouw favoriete band zijn ondertussen gescheurd.

Je bent ondertussen in je nieuwe woning gearriveerd en daar zit je dan, alle spullen staan door elkaar in dozen opgestapeld midden in je nieuwe woonkamer. Je weet niet waar je moet beginnen en de roze wolk waar je op zat is ondertussen uit elkaar geklapt en jij bent keihard in de realiteit terecht gekomen. Geen zorgen, er is een oplossing, namelijk Self-Storage.

De keuze voor Self-Storage is de beste beslissing die je had kunnen nemen. Waarom? Easybox.nl met oa opslag mogelijkheden in Amersfoort en Breda heeft 4 redenen opgesteld waarom jouw verhuizing super makkelijk zal verlopen met behulp van Self-Storage:

 

1. Je kunt op je gemak uitpakken

Jij zit mooi met de gebakken peren wanneer het verhuisteam langzaamaan naar huis gaat, want heel het huis staat nu op zijn kop en jij weet van gekkigheid niet waar te beginnen. Fietsen, meubels, belangrijke papieren, alle kleding en nog eens jouw kat zijn allemaal geplaats in de woonkamer. Groot drama natuurlijk! Hoeft dus niet, want op het moment dat je een mooie ruimte hebt gehuurd voor Self-Storage, kun je daar mooi alle spullen die je nog moet uitzoeken stallen en kun jij mooi op het gemakje jouw nieuwe stulpje inrichten.

 

2. Begin bij het begin

En wat is het begin? Het hele huis sauzen natuurlijk. Niets is zo heerlijk als verven in een huis waar niets in de weg staat. Jouw spullen staan ondertussen netjes opgeslagen in de Self-Storage en nu heb je tijd om rustig het huis op te knappen. De kans is groot dat je alle muren lekker fris geschilderd wilt hebben en waarschijnlijk wil je erna het hele huis een grote schoonmaakbeurt geven. Dit gaat allemaal een stuk makkelijker zonder meubels en dozen vol spullen die in de weg staan. Dus, sla alle spullen die je niet perse direct nodig hebt op in de Self-Storage en ga lekker aan de slag met het opknappen van jouw nieuwe huisje!

 

3. Subtiel spullen laten verdwijnen

Niemand wil een huis met spullen erin die je zelf werkelijk afschuwelijk vindt. Vriendjelief kan dan wel een obsessie hebben met voetbal en basketbal, toch wil jij geen voetbal posters of een basketbalnet in de woonkamer hebben hangen. Het is natuurlijk lastig om dit eerlijk tegen hem te zeggen, want je wilt hem niet kwetsen. Dit is dus de kans om deze spullen stiekem in de Self-Storage op te slaan en als je geluk hebt worden deze spullen niet gemist en vergeten. En zo kom je heel stiekem van de spullen af die je niet in je huis wilt hebben en ook nog eens zonder ruzie of discussies, want niemand zal het in de gate hebben.

 

4. Van jou…? Van mij!

Grote kans dat je spullen dubbel hebt wanneer je gaat samenwonen. Keukengerei, meubels, elektronische apparaten, noem maar op. Vanuit de Self-Storage kunnen jullie samen bekijken welke spullen jullie gaan gebruiken in het nieuwe huis en welke niet. De rest van de spullen kun je opslaan in de Self-Storage, je weet maar nooit wanneer het weer van pas komt.