Mijn verhuizing van VerhuisAdvies.nl

Mijn verhuizing


Interactieve checklist voor je verhuizing bijhouden

Je hebt ze vast al gevonden op het internet: een handige checklist voor je verhuizing. "Denk aan de hypotheek, vraag verhuisverlof aan en stuur op tijd adreswijzigingen".

Wij bieden een gratis checklist aan die anders is dan de rest: Een interactieve checklist die je op het internet kunt bijhouden.

Aan de hand van de verhuisdag rekent onze checklist automatisch terug en geeft aan wat je wanneer moet doen. En heb je de taak afgerond dan kun je hem simpel afvinken. Vraag een gratis inlogcode aan en gebruik de checklist meteen!

 

 

Tevens kun je er een weblog over je verhuizing bijhouden, foto's van je nieuwe huis toevoegen en laten zien aan al je vrienden, familie en bekenden. Je maakt als het ware je eigen website over uw eigen verhuizing! Het grote voordeel is: je hebt de checklist altijd bij de hand, want op elke internetcomputer heb je toegang tot de checklist, agenda, en adressenlijst.

 

* Wanneer je een gratis verhuisofferte aanvraagt ontvang je automatisch je gratis inlogcode voor de interactieve checklist. Vraag hier een gratis verhuisofferte aan >>

 

Wil je geen verhuisofferte aanvragen maar wel inloggen, vul dan hier je gegevens in, je ontvangt dan een logincode en een wachtwoord om je eigen, unieke verhuispagina te maken.

 

 

Naam

E-mail